Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült csirke combot megfőzhetek...

Sült csirke combot megfőzhetek előtte vízben, hogy abból legyen a húsleves?

Figyelt kérdés

Úgy értem, többször véres marad a sült csirke comb a tepsiben, és vendég elé ezt ciki rakni.

Egyszer spórolni akartam, és elkezdtem húslevest főzni, de amint kész lett a húslé, a levest csak a tésztával és zöldségekkel folytattam, a húst pedig szép sorban leraktam tepsibe, megfűszereztem.

Mondanom sem kell, béna gáz sütőm van, ami nyilván rossz hőelosztást biztosít, kipróbáltam, teljesen nyers hús meg sem sül benne, így viszont a kifőtt hús tulajdonképpen már kész volt, csak a fűszerrel jól megpirult, nem volt véres, sem száraz, sőt isteni finom volt.


Csak egy kérdésem van, hogy hülyeséget csinálok, vagy ezt más is szokta esetleg így?


2018. febr. 15. 16:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es és ha valaki még félreérti:

Nem panírozott rántott csirke combról beszélek, és nem serpenyőben fent sütött húst csinálok.

Kizárólag tepsibe lerakott combokról van szó, sütőben sütve. Én csak ilyet készítek.

Szó nem volt forró olajban sütésről.

2018. febr. 17. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!