Csirke fejét bele szoktátok főzni a levesbe? És ki kell venni a szemét?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 03:19
1/6 anonim válasza:
Nekem nagymamám belefőzte (saját tyúkot főzött).
Benne volt a szeme is, én nagyon szerettem kienni, meg a szinte szétmálló koponyacsontból az agyát is kiszippantani.
Meg a taraját is.
Sajnos ma ha veszel egy konyhakész csirkét/tyúkot, a feje általában rajta sincs.
2/6 anonim válasza:
Őszintén megmondom, én nem tudnék abból a levesből enni. Tudom, hülyeség, de nem.
3/6 anonim válasza:
bele szokták, de nem mindenki. szem nélkül. van aki az agyat eszi ki belőle.
4/6 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás. Régen, amikor voltak saját tyúkjaink, nagyikám meg anyu is belefőzte a fejet is, a szemét viszont kiszedték. De belerakták, persze némi pedikűr után, a lábait is.
5/6 anonim válasza:
Na fejet nem szeretném látni, de a lábakat szeretem leszopogatni :)
6/6 anonim válasza:
Igen természetesen. Ugy ahogy van sazemestől csonkolt csőrrel bele szoktuk főzni. Elvégre a halbszemét se szedi ki az ember vagy a sertését. Szeretjük a tyúk eszét meg körbe szopogatni a fejét. Szerintem ahonnan származik a családom ott mindenki igy szokta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!