Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek napi egy-két...

Szerintetek napi egy-két (esetleg három) óra gépezés mennyire rontja a szemet? Ti mennyit szoktatok gépezni?

Figyelt kérdés
LCD Monitorom van és le van véve a fényerősség is. Pár méterről gyakorlatilag alig lehet látni a képernyőt, ott már olyan sötétnek látszik.
2011. aug. 22. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit, katódsugarasak már annál inkább. Akik fél napot a tv előtt töltenek 30/35 éve nem panaszkodnak.
2011. aug. 22. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ha LCD és főleg akkor ha leveszed a fényerőt akkor nincs mitől félni.. Ugyan már ezek már nem rontják a szemet. Talán annyira mint az olvasás vagy bármi akármi. A régi képcsöves monitorok azok már igen.:)
2011. aug. 22. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok. A fényerősséget is felveheted. 50% az ideális :D
2011. aug. 22. 23:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még azt hosszáteszem, hogy szemüveget is hordok, aminek elvileg olyan az üvege, hogy megvédi a szemet a számítógépből és a TV-ből jövő sugárzástól. Legalábbis ezt mondták, amikor annak idején csináltattam. :D
2011. aug. 22. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:

"A régi képcsöves monitorok azok már igen.:)"

Ótvar nagy baromság.

2011. aug. 22. 23:59
 6/6 anonim válasza:
Semennyire szerintem... én napi 13-15 órát gépezek de csak szünetekben iskolaidőkor csak 8-10-et nem olyan jó a szemem de szerintem 3 óra az semmi.
2012. máj. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!