Ha szemüveg nélkül nézek 3D-t, az rontja a szemet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 14:09
1/4 anonim válasza:
A cross-eye(kancsalítós) technikára gondolsz? Vagy csak szimplán nézed az IMAX vagy vörös-cián képet?
Amúgy mind1 szerintem, én több éve alkalmazom a cross-eye technikát 3d filmek nézésére és tökéletes a látásom. Tudtommal nem károsítja, különben nem lenne olyan elterjedt
2/4 anonim válasza:
Cross eye igen csak fárasztó tevékenység. Tutira nem bírnám ki órákon keresztül. Szemüveg nélkül nem rontja a szemet, mivel csak egy sima képet látsz, enyhe színes körvonalakkal. Semmi extra. A szemüveg elvileg ronthatja, de erről nincs infóm.
3/4 A kérdező kommentje:
A vörös-cián képre gondoltam. Ha pár percig nézem szemüveg nélkül, már az is szédülést okoz. Azért érdekelne, hogy rontja-e a szemet?
2011. szept. 5. 14:22
4/4 anonim válasza:
A szédüléssel jelzi a szervezeted, hogy minden a legnagyobb rendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!