Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktatok olyan lányt nézni aki nem tetszik? úgyértem sokszor nézem én is őt, és ő is engem. Ha odanézek nem kapja el a szemét ami szerintem jelenthet valamit
Igen. Pontosabban mindenkinek a szemébe nézek aki szimpatikus :D
De ez nem jelenti azt hogy akarnék bármit is mindegyiktől.
Rövide, tömören: NEM. Ha nem tetszik nem fogom nézegetni, de attól hogy tetszik, még nem biztos hogy akarok is valamit.
És ti lányok?
Második vagyok:
Én csak olyan pasikkal szemezek, illetve nézegetek, aki tetszik.
De mi az, hogy attól hogy tetszik még nem biztos, hogy akarok is tőle valamit? Ha tetszik, akkor akarok tőle valamit, nem? :D Vagy ez megint valami férfi logika? :D
hát szép lánynak tartom= tetszik de azért annyira nem,h járjak vele/ éppen mást szeretek... :) így van?
értem értem:) de szemezgetni nem szemezgetsz egy olyannal?
Ha nézem akkor szépnek tartom. Ha szépnek tartom, akkor el tudom képzelni hogy akár járjak is vele :) Nálam olyan nincs, hogy tetszik, de azért annyira nem, hogy járjak is vele :) Ha tetszik abból bármi lehet, persze lehet hogy van barátnőm, ilyenkor marad a nézegetés :) Azt azért még lehet :)
Nem szemezgetek olyannal aki nem tetszik, miét nézném ha egyszer nem tetszik :) Csak azért meg nem fogom nézni mert ő is néz, ha nem tetszik akkor nem szeretném ha azt hinné hogy tetszik nekem. De ezzel biztosan ti is így vagytok...
18:37-es vagyok: Ha csúnyának gondolna, akkor nem hiszem hogy nézegetne, hacsak nincsenek olyan perverziói, hogy azt nézi ami nem tetszik neki :D Nagyon valószinű, hogy tetszel neki :)
Ha van barátnője akkor mondjuk hagyd szerintem :|
Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!