Ez csak szerintem tartozik a szemét kategóriába?
Párom súlyos asztmás, és erősen allergiás. Múlthéten elutaztunk vidékre, figyelmeztettem, váltsa ki az allergiagyógyszerét.
Indulás előtt megkérte az anyját és az apját, hogy váltsa ki a gyógyszert - ő frissen végzett, még nincs munkahelye, nekem pedig az összes pénzem ráment az utazásra -, de ők közölték, hogy csak pár száz forintjuk maradt (ennek megfelelően nekem is a tényleg csak párszáz forintomból kellett a páromnak valami ehető kaját venni, mert ők nagy ívben sz@rtak rá hogy van-e mit ennie). Tehát a gyógyszer nem lett kiváltva. Időközben elfogyott az a gyógyszere is, ami enyhíti az asztmás tüneteit (még jó hogy a fulladós-gyógyszerből még van -.-)
Most egész éjszaka itt fulladozott nekem, nem tudtam aludni, reggel pedig hallottam ahogy a kedves mama pénzt kunyerál apósomtól, mert erre kell, arra kell, após pedig hozzávágott 5000 ft-ot (a gyógyszer 2000be került volna).
Eddig ők b@sztatták a párom hogy tanuljon tovább, addig ők eltartják, na ilyenkor akkor mi van? Nem ez volt az első eset hogy én rohantam el a gyógyszerekért és kajáért, mert a szülők teljes mértékben leszarták az ilyen dolgokat...
A párod amúgy elég jól el van...
Te fizeted az utazását, anyuka és apuka eltartja, ő meg csak kinyitja a száját és várja a sült galambot...
Nagyon sokan DOLGOZNAK a tanulás mellett, nem várják el a szüleiktől, hogy eltartsa őket!
A másik : biztosan kap a párod zsebpénzt, költőpénzt, amit persze másra költ és nem a gyógyszerére!
ELSŐSORBAN azt kellene megvennie (és neki!), nem mozijegyet, DVD-t, CD-t, stb...
NO COMMENT!... 8-[[
No, csakhogy tisztázzuk. A párom ajándékot se szokott kapni a kedves szüleitől, nemhogy zsebpénzt :)
A frissen végzett azt jelenti, hogy versenyen megnyerte a szakvizsgáját, tehát befejezte az iskolát. Az asztmája miatt nem sok diákmelót tudna amúgy sem elvégezni, de a mostani órarendje mellett nem is tudott munkát vállalni (a sok felkészítés, meg a versenyek, meg minden hülyeség amibe a tanárok belerángatták...) :S
Szegénykém nem költ semmire, meghúzódik a sarokban és enni is alig eszik, hát persze hogy ott segítek neki ahol tudok...
A szülei pedig iszonyat példás szülők, megzabálnak a munkahelyükön, otthon semmi kaja, a kölykük egyen amit vadászik magának - pedig ott voltam mikor közölték vele, hogy tanuljon csak nyugodtan tovább, ők eltartják addig.
Azt persze ne említsük hogy folyton zaklatják mikor megy dolgozni, gondolom már várnák a casht... csak én leszek olyan szemét, hogy már építem a kis kuckót anyámék telkén, és odamenekítem a párom :)
Szegény srác... hát tényleg mindjárt megszakad a szívem érte...
Kifogott egy lányt, aki majd eltartja, házat épít a feje fölé, kimenekíti a rossz családi környezetből...
Valami kisegér a párod? hogy meghúzza magát a sarokban?
Talán lekéne ülnie beszélni a szüleivel, nem a félős, szegény csávót játszania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!