Ez csak szerintem tartozik a szemét kategóriába?
Párom súlyos asztmás, és erősen allergiás. Múlthéten elutaztunk vidékre, figyelmeztettem, váltsa ki az allergiagyógyszerét.
Indulás előtt megkérte az anyját és az apját, hogy váltsa ki a gyógyszert - ő frissen végzett, még nincs munkahelye, nekem pedig az összes pénzem ráment az utazásra -, de ők közölték, hogy csak pár száz forintjuk maradt (ennek megfelelően nekem is a tényleg csak párszáz forintomból kellett a páromnak valami ehető kaját venni, mert ők nagy ívben sz@rtak rá hogy van-e mit ennie). Tehát a gyógyszer nem lett kiváltva. Időközben elfogyott az a gyógyszere is, ami enyhíti az asztmás tüneteit (még jó hogy a fulladós-gyógyszerből még van -.-)
Most egész éjszaka itt fulladozott nekem, nem tudtam aludni, reggel pedig hallottam ahogy a kedves mama pénzt kunyerál apósomtól, mert erre kell, arra kell, após pedig hozzávágott 5000 ft-ot (a gyógyszer 2000be került volna).
Eddig ők b@sztatták a párom hogy tanuljon tovább, addig ők eltartják, na ilyenkor akkor mi van? Nem ez volt az első eset hogy én rohantam el a gyógyszerekért és kajáért, mert a szülők teljes mértékben leszarták az ilyen dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!