Csirkehúsleves: körülbelül mennyi ideig kell főzni a csirkehúst? Nem egész csirke, hanem 1/2 kg aprólék esetén?
Amikor már beleszalad a villa, akkor jó.
Én úgy szeretem, ha már leesik a csontról.
Én is tovább szoktam főzni, én is úgy szeretem, ha már leválik a hús a csontról.
Mikor minden kellően puha, akkor kész :)
Ellenőrizd. Először olyan 45 perc múlva.
Hát figyelj, a húsleves ott kezdődik, hogy minimum főzöd 40 percig a húst a vízben fűszer nélkül. Amikor már leszedted a habot, és nem habzik, mehet bele a só és a szemesbors, majd a zöldségek. És így együtt még vagy 3 óra hossz, gyöngyöztetve. Az elejétől gyöngyöztetve kell főzni, különben zavaros lesz a leve.
De ha odarakod reggel, délre kész van. Azzal nem sok gond van, csak habozni kell az elején.
Az a lényeg, hogy ne bugyogjon a leve.
Szerintem nem a hústó függ, hogy mennyi ideig kell főzni.
Nekem egy húsleves minimum másfél óra, hogy minden jól összefőljön benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!