Hogyan osztotok fel "okosan" egy db egész csirkét? Milyen ételeket hoztok ki belőle?
Pl. én szoktam az egyik szárnyból, combokból és az "elejéből" pörköltet csinálni és farhátból, másik szárnyból pedig levest.
Egyéb ötletek?
Köszönöm a válaszokat, elsősorban az első válaszolónak.
Tehát, arra lennék kíváncsi, hogy ti többiek ha vesztek egy egész csirkét, és nem egész csirke lesz belőle, hanem több fogás több napra, akkor hogyan osztjátok fel a csirkét? Mely részekből mi lesz? Csirkés receptjeim vannak, köszönöm :)
Persze attól függ, hogy hányan ülitek körbe az asztalt!
- csontosból = far-hát-nyak-szárnyközép és vége = imádom rizseshúsnak sok-sok zöldséggel, vagy megfőzöm pörköltnek és pirított tarhonyával kiadós
- a comb, a szárnya-comb megsütheted (kiránthatod) egy főzelékkel vagy mártással az is elég
- a mellehúsát felcsíkozod, raguszerűen elkészítve bármilyen mártással, habosra kikavart krumplipürével vagy éppen rizi-bizivel még kiad egy újabb étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!