Vettem 4 db csirke egész combot rántani. Itthon vettem észre, hogy nagyon nagyok. Mi legyen belőle, nem szeretem rántani a nagy darabokat?
Csontozd ki és vedd külön az alsó és felső combot. Akkor nem lesznek nagyok.
Esetleg megsütheted, bár akkor is nagyok maradnak. Egy bolti csirkecomb nem szokott nagy lenni.
Ja mégvalami. Ha már kicsontozod és lehúzod a bőrét, mellette biztosan kisütném a bőrét ropogósra, ha szeretitek:
ilyen lime-os, citromos mártogatóssal isteni.
Gombás csirkecomb
Gombával tűzdelt csirkecomb. csirkecombokat ízlés szerint füszerezük. A combokat tepsibe teszükszorosan egymás mellé. Az erdei vegyes gombát a sorok kőz, éteszük nem kell füszrezni a hústól átveszi az ízeket. Fóliával letakarjuk,és puhára sütjük. Amikor a hús megpuhult a fóliát leveszük. Tejszin és tejföl keverékében zuzott fokhagymát és apróra vágott petrezselymet keverünk. A tejfölös szószal leöntjük a combokat .A tejföl tetejére reszelt füstölt sajtott szórunk. A sajtott szép pirosra sütjük. Rizs, vagy krokett illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!