Miért lesz fele annyi a főtt hús mint nyersen?
Csirkemell filét főztem, 1 kg, és amikor főzés után hagytam száradni és elpárologni belőle a vizet kb 550 g-ot mértem. ( teljesen natúr, sós vízben főzve )
Aznap este csináltam még 1 kilót, ugyan ez a procedúra szintén csak 600 g lett.
Régebben ugyanígy főztem de 800-850 g mindig megmaradt. Mit csináljak?
"Csirkemell filét főztem,"
Milyen konyha ez? A filet nem fözik, az sütik serpenyöben 3-5 percet midkét oldalán. Sütés elött csak füszerezed de nem sózod, majd sütés után, hogy a só nevonja ki a nedvességet.
Vendéglöben nem is süti a szakács teljessen át, mert a haradék höben még átsül mire a vendég elkezdi enni. Igy megmarad szaftosnak.
nem fogom sütni, mindenképp a főzés marad.
Lehet megpróbálok máshol venni, hátha az nincs "tele töltve" vízzel...
Akkor vegyél olyat.
Off.
Nem tudom elképzelni mi a jó a főtt csirkemellben.
A kórházban (baleseti sebészet) mellettem feküdt egy kigyúrt srác. Neki is több csontja tört, mozdulni se nagyon tudott vagy két-három hétig.
A végére úgy nézett ki, mint Yoda.
Ennyit a szteroidokkal felfújt emberekről/állatokról. Valószínű te is olyan tápos csirkét vettél, ami értelmes kaját nem is látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!