Ha egy receptben úgy írják 40 dkg. főtt krumpli és mondjuk nyersen lemérem akkor főve is annyi lesz a súlya vagy veszít belőle? Érdemes ha a nyers súlyt nézem akkor többet pucolni? Ha igen kb. mennyivel?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 22:16
1/6 anonim válasza:
Nem veszít a súlyából.
-vendéglős-
2/6 A kérdező kommentje:
Ohh ezer hála hogy írtál!!Köszönöööm és nyomtam egy zöld kezet is érte!! :))
2012. nov. 16. 22:37
3/6 anonim válasza:
A receptekben MINDIG a nyers alapanyag súlyát adják meg.
Ez legtöbbször nem változik, egyes anyagok esetleg vizet ereszthetnek, ami elpárolog. A burgonya esetében ez nem áll.
5/6 anonim válasza:
A receptek mindig nyers, tisztított alapanyagról írnak.
én megpucolok nagyságtól függően 1-2 kruplit, és megmérem mennyi.ha kell még , keresek egy kicsit hozzá, de azért nem hót pontosra dekázom ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Ebben a receptben úgy írja h 40 dkg. főtt burgonya.
Köszönöm hogy írtatok!!!
2012. nov. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!