Miért durrog az egész csirke sütés közben?
Figyelt kérdés
Sütőzacskóban sütöm. Van amikor nem csinálja. Nincsenek belsőségek benne. 1 órát megy 7-esen, a középső rekeszben.2015. szept. 28. 02:02
1/3 anonim válasza:
Nyilván nincsen átszurkálva a bőre villával vagy késheggyel, így a bőr alatt keletkező gőz csak kis robbanásokkal tud a szabadba kerülni.
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz, azzal, hogy a húsban belső hártyák is vannak, azok átszakadása is durroghat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!