Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért durrog az egész csirke...

Miért durrog az egész csirke sütés közben?

Figyelt kérdés
Sütőzacskóban sütöm. Van amikor nem csinálja. Nincsenek belsőségek benne. 1 órát megy 7-esen, a középső rekeszben.

2015. szept. 28. 02:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nincsen átszurkálva a bőre villával vagy késheggyel, így a bőr alatt keletkező gőz csak kis robbanásokkal tud a szabadba kerülni.
2015. szept. 28. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A sütőzacskó is kidurranhat.
2015. szept. 28. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az első válaszolóhoz, azzal, hogy a húsban belső hártyák is vannak, azok átszakadása is durroghat :-)
2015. szept. 30. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!