Csirkehúslevest készítünk a hétvégére, így viszont elég uncsi. Mivel dobjuk fel?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 08:47
1/5 anonim válasza:
Gombával, zöldborsóval csináljatok egy finomragulevest.
2/5 anonim válasza:
Van egy receptem( családi), de tuti le fogják pontozni, mert meghőkölnek tőle.
Autentikus balkáni recept a csirkecsorba.Klasszikus csirkehúsleves főzünk,sok zöldséggel.
ha megfőtt benne minden félrehúzzuk, hogy már ne forrjon.
egy tálban a leves mennyiségétől függően 2-3 tojás sárgáját egy kis borssal, egy citrom kifacsart levével
jól kikeverünk. apránként teszünk a levesből hozzá,nehogy majd összekapja.(hőkiegyenlítés).hozzáöntjük a leveshez,és nagyon lassú tűzre vissztéve 1-2 percig még főzzük.
végül frissen végott petrezselyemmel szórjuk meg.
Kellemes , savanykás üdítű változata a megszokott húslevesnek.
3/5 anonim válasza:
csináljatok belőle .tárkonyos csirke ragú levest
4/5 anonim válasza:
griz nokedli, palacsinta csikok -leves betétként, májgomboc,
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi meghökkentő nincs a receptben. Mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2012. jún. 15. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!