Háziasszonyok! Édesanyák! Nektek milyen különleges csirke húsleves recpetjeitek vannak?
Tárkonyos csirke ragúleves
Ha szezonja van akkor medvehagymás burgonya gombóccal tálalom,vagy petrezselymessel
Ami még finom leves betétként palacsinta csikok
Vagy amit ezt még a nagyimtól tanultam. tésztát gyúrok vékonyra kisodrom ,és lepiritot füszeres gombát csinálok A gombával megtöltöm a tésztát(úgy csinálom ,hogy kis tészta csomagokat kapjak jól legyen lezárva legyen és kifőzöm)
A szláv konyha remeke a csirkecsorba.Anyósomtól tanultam,bár én mindig hétfőn szoktam a maradék húslevest átalakítani.
Tehát alapja a szokásos zöldséges csirke/tyúkhúsleves.
mennyiségtől függően 1-2 tojássárgáját citromlével , őröltborssal kikeverek. A nem rotyogó, csak jó meleg levesből, kiveszek pár kanállal a tojásos keverékre,és óvatosan belekeverem a meleg levesbe.
ha szükséges még citromlével /ecettel savanyítom, hogy kellemes savanykás legyen.
Jó sok frissenvágott petrezselyemmel teszem üdítően frissé a már kissé unalmas húslevest.
Nekünk nagyon ízlik, persze ez a mi ízlésünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!