Életem első húslevese. Help! Mit kell csinálni a szívével, májával?
Odáig még eljutottam, hogy internet nélkül beazonosítottam a részeket. :) Eddig olyan sűrűn ettem máshol, hogy én még nem is csináltam. Úgyhogy most itt az idő. Ráadásul a csirkemellfilén és a sertéscombon túl a család nem túl nagyigényű. Nade most, nekem megjött az igényem.
Tehát mit kell csinálni a szívével? Az jó úgy, ahogy van. Pici zsírocska lóg rajta. A mája is jó, vagy kell levágni, kivágni belőle bármit is? Kissé béna vagyok ebben, pedig egyébként nem vagyok kezdő.
Vegetát meg leveskockát semmi esetre se, mert azok nem valók semmiféle ételbe.
Ha nem túl sok vizet öntöttél a húsra/zöldségekre, akkor igy is finom lesz.
Tegyél bele füszerként szemes borsot, szerecsendiót reszelve, gyömbért vagy gyömbérport, és ne felejtsd ki a sót. Ha lassan fözöd, akkor jó lesz.
Vegeta nem rontja az ízét, sőt javíta !
Az egészséges életmódba ne fér bele. Mindenki saját maga dönti el, hogy él ! Mellékesen, egyik évben egészséges pl a tojás, zsír, tej stb, a másikban pedig ellenzik.
Ne rontsd el vegetával, a hús és a zöldség benne van, attól lesz finom.
A szívről vágd le a mócsingos véget és a máj közepéből is vágd ki azt az inas részt.
Petrezselyemmel szórd meg a levest a végén, az is finom ízt azt a levesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!