Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Életem első húslevese. Help!...

Életem első húslevese. Help! Mit kell csinálni a szívével, májával?

Figyelt kérdés

Odáig még eljutottam, hogy internet nélkül beazonosítottam a részeket. :) Eddig olyan sűrűn ettem máshol, hogy én még nem is csináltam. Úgyhogy most itt az idő. Ráadásul a csirkemellfilén és a sertéscombon túl a család nem túl nagyigényű. Nade most, nekem megjött az igényem.

Tehát mit kell csinálni a szívével? Az jó úgy, ahogy van. Pici zsírocska lóg rajta. A mája is jó, vagy kell levágni, kivágni belőle bármit is? Kissé béna vagyok ebben, pedig egyébként nem vagyok kezdő.

2015. jan. 29. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Igen, zöldségek + egy rakás nemisakaromtudnimi."☺☻☺☻☺☻☺☻!!!

Jo fej vagy! Biztos sikere lesz a levesednek!

2015. jan. 29. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Jelentem húsleves illat van a lakásban, vegeta nélkül is abszolúte jó. Azért nosztalgiából bekavarok egy kicsit csakazértis. Lidl csirkeleves összeállítás volt a hús, szóval kicsit sem nagy dobás, de már ebből is nagyon fincsi lett.
2015. jan. 29. 15:35
 13/14 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
10-es, nem kötekedésből mondtam, mindenkinek a maga ízlése, hogy miből főz, én férfi létemre sok tapasztalattal azt mondom, hogy sokkal gyengébb a leves csirkéből, sokkal jobb tyúkból, isteni tyúkhúslevest lehet főzni egy jó házityúkből vagy kokasból. Ha csak valami szárnyasom van, liba, kacsahát akkor mellédobok mindig egy két velőscsontot, egy szelet marhalábszárat, nagyon finom lesz. Zöldség, borsz, só, pár szem kömény és lassú tűzön 3-4 óra, nekem a kocka vagy vegeta szentségtörés a húslevesbe...
2015. jan. 30. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:
13. Így, ahogy mondod, kinek mi. Én nem szeretem a marhahússal/marhacsonttal belturbózott csirkét, az már nekem sok. De egy kis pulykanyak, na az tud tetszeni. Abban egyetértünk, h por/kocka/vegeta nem kell a húslevesbe. :) (10.)
2015. jan. 30. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!