Életem első sajttortáját miből készítsem? Mascarpone, esetleg másfajta krémsajt? Minden recept mást ír, még a kekszalaphoz is.
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 06:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem mascarpone a legjobb, minden más csak olcsóbb helyettesítő.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg semmiképp se mascarpone sajtból csináld.
Nekem ez volt az első sajttortám: [link]
Ebbe philadelphia sajtkrém kell. A hozzászólásoknál van, aki mascarponeból és nem sikerült.
Nekem annyi bajom volt vele, hogy túl édes lett a krém, és nem sikerült ilyen szépen kidíszíteni a tetejét. Amúgy a recept tökéletes! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor először megpróbálom Philadelphiával, remélem jól fog sikerülni :D
2014. jún. 19. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!