A diót meg lehet főzni puhára?
Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 15:35
1/3 anonim válasza:
Puhul főzés közben, összevágható, szeletelhető.
Max eddig az állapotáig szokás megfőzni, tovább nem, de nem is hiszem, hogy vajpuhára felpuhulna. Mindig marad egy kicsit roppanós textúrája.
(Gondolom dióbélre gondoltál... egész diót még nem próbáltam főzni.)
2/3 anonim válasza:
Olyan puhára nem fő meg, mit pl a gesztenye, hogy áttörhető, krémes legyen.
Vannak receptek, amihez a darált diót tejben kell megfőzni, de még annak is marad egy kicsit grízes állaga, és nem lesz selymesen, krémesen puha.
3/3 anonim válasza:
Darált diót tejben megfőzve, így szoktunk tortához krémet készíteni, az teljesen oké, nem darabos, nem grízes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!