Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet mirelit zöldbabot...

Hogy lehet mirelit zöldbabot ízletesen PUHÁRA! Főzni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Főzve megközelítőleg 5 percet igényel, tehát a levesbe csak a legvégén tedd bele.

Párolva se sokkal több idő, max. 7-8 perc.

2016. jan. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a mirelit zöldségeket párolni szoktam, szerintem úgy finomabb, mint ha beleteszem a vízbe. Fagyott állapotba a kukta párolórácsára téve max. 6-7 perc kell neki.

A párolórács alatti vízbe szoktam tenni egy fej vöröshagymát egyben, a zöldségekhez pedig egy másik fejet, karikákra vágva. Jó ízt ad neki.


De ha főzni akarod, akkor tehetsz a vízbe valamilyen ízlésed szerinti leveskockát, sőt, akár egy kis mustárt is! Abban főzve is jó plusz ízt kap minden zöldség.

2016. jan. 25. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokott puha lenni?

Nem lehet, hogy a fajtával van a gond?

Én a világos színű vajbabot szeretem. Úgy vettem észre, hogy a sötétzöld keményebb. Próbálj ki több márkát is, nem mindegyik ugyanolyan.

2016. jan. 25. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 csatrad válasza:
A só kemenyiti meg a borsót. Tegyél egy darab kocka vajat a vízbe és akármit krémes puha állapotra varázsol.
2016. febr. 21. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!