Zöldbabot hogyan kell fagyasztani? Le kell forrázni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 10:50
1/6 anonim válasza:
Le bizony! Minimum 5 percig szoktam főzni.
2/6 anonim válasza:
Teljesen fölösleges, forrázás nélkül is ugyanolyan finom lesz a felhasználáskor. CSAK arra kell figyelni, hoygy mindig fagyottan kell kezdeni elkészíteni, nem szabad kiolvasztani!
3/6 anonim válasza:
Én blansirozom. Vizet felforralni, belerakni, ha újraforr, akkor kiöntöm, megszárítom és fagyasztom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A blansírozásnak, forrázásnak mi a célja? Miért kell csinálni?
2014. szept. 5. 14:33
5/6 anonim válasza:
Azért kell, hogy ne legyen teljesen plötyi, ha felhasználod.
6/6 anonim válasza:
Semmi értelme, ha nem csinalsz vele semmit, akkor sem lesz löttyedt, ha fagyosan kezded fözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!