A padlizsánt le lehet fagyasztani (panírozva, illetve simán hámozottan szeretném)?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 15:05
1/6 A kérdező kommentje:
és ha simán fagyasztom le, akkor előtte be kell sózni, hogy kiengedje a levét? (Állítólag az keserű.)
2014. aug. 10. 15:11
2/6 anonim válasza:
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem lehet, mert szétmalik.
De egy kisérletet megérne, mert a cukkiniröl is ezt mondták, és panírozva fagyasztottam, utána nagyon forró olajba fagyosan tettem, úgy sütöttem és ugyanolyan volt, mint frissen.
Elöre semmiképpen nem sóznám be, márcsak azért sem, mert amiket most kapsz, azokban nincs keserüanyag.
3/6 anonim válasza:
Sózni semmiképpen nem kell fagyasztás előtt. Be lehet panírozni, de érdemes egy fémtálcán lefagyasztani, majd ha már csontkemény, akkor egymásra is lehet tenni , akár egy zacskóban is, nem fognak összefagyni.
Forró zsiradékban, mint bármely fagyasztott/paníros terméket simán ki lehet sütni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2014. aug. 10. 21:30
5/6 anonim válasza:
Szokták még grillen megsütni majd lefagyasztani. Ennek még az az elönye, hogy kiolvasztás után nem csak grilként lehet használni. Fagyasztani pedig ahogy már emlitették, simára rakni majd amikor csontá fagy tasakbaszedni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 11. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!