Padlizsánt hogyan lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 15:17
2/5 A kérdező kommentje:
Király! Ennyire segghülye nem vagyok...
2011. aug. 10. 15:33
3/5 bix válasza:
mi kint szoktuk megsütni, lecsöpög, meghámozzuk, mehet még a csöpögtetés. aztán ha kész akkor a száráról le, nagyjából összedolgozzuk egy fa vagy rozsdamentes késszel, adagoljuk zacskóra aztán elpakoljuk. utána elég csak kiolvasztani és majonézzel hagymával bekeverni:D minden évben legalább 40 kiló megy a fagyóba
4/5 anonim válasza:
Beteheted, de nem lesz jó, ha kiolvad. Meg is sütheted előtte, és úgy teszed a fagyasztóba, de akkor sem lesz jó.Kipróbáltam, kidobtam.
5/5 bix válasza:
furcsa. a mi módszerünkkel kint sütve, frissen fagyasztva majonézesen hagymásan turmixolva valami isteni, egész télen rájárok. kiolvasztva pedig ugyanolyan kb az íze, még a füstös aromák se távoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!