Szardínia csontját hogyan lehet puhára főzni/sütni?
Figyelt kérdés
Vettem fagyasztot szardíniát egészben, feje, csontjai, szervei mind benne van. Érdeklődnék miután kibeleztem, és levágtam a fejét, hogyan lehet olyan puhára főzni vagy sütni hogy a csontja is megpuhuljon? (nem akarok a csontozásal szenvedni, mert amugy is annyira aprocska hal hogy nem tudnám szépen kicsontozni. Azt szeretném elérni hogy úgy felpuholjon mint amennyire a konzervekben szokott lenni. Tehát ehetőre puhuljon a csontja is.2017. szept. 24. 07:23
1/2 anonim válasza:
[link] Olajos hal készítése házilag - horgaszonline.hu - Halételek ...
2/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy nem belezem ki, a fejét sem vágom le. Úgy, ahogyan van, egyben egy kis sós, borsos, lisztben megforgatom és bő, forró olajban ropogósra kisütöm. Majd konyhai papírtörlőre szedem és a felesleges olajat leitatom róla. Az olajban annyira átsül, ropogósra, hogy felesleges kibelezni, meg levágni a fejét, egyben meg lehet enni. Nagyon finom! :)
Itt vannak a szardíniához való receptek:
Itt van a szardellához való recept:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!