Lecsót üvegben rakok el télire teljesen puhára kell a paprikát fözni v félkészre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 18:04
1/4 anonim válasza:
Én kicsit restre hagyom, mert a felhasználásnál újra főzöd legtöbbször valamivel -kolbász virsli.tarja-és akkor már "lekvár" lesz.
2/4 anonim válasza:
Én mindig teljesen készre főzöm,ugyanis én nem főzőm már ha felbontottam.Szerintem,ha kolbászt raknék bele(nem szoktam,de ha mondjuk raknék)azt inkább karikákra vágva kevés olajban v.zsírban sütném,és rá a lecsót.Így készre főzve azért is jó,mert csak felbontom,és kész.Más ételeket is fel szoktam dobni vele,de mindig a legvégén teszem hozzá.
3/4 anonim válasza:
Ne főzd agyon,de puhítsd meg!A második válaszoló jól rámutatott,hogy "extrák" nélkül szélesedik a konzerved felhasználási lehetősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!