Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a neve ennek a kisütnivaló...

Mi a neve ennek a kisütnivaló harapnivalónak?

Figyelt kérdés
Általában más rántott ételek mellé vagy nassolni sütik ki az alábbi fennmaradó hozzávalók összekeveréséből: tojás, liszt, és kevés zsemlemorzsa. Az én családomnál fonetikusan kiejtve "smirkasz"-nak nevezték. Ezáltal német eredetűnek gondolnám és a schmirkas-ra tippelnék, de a neten utánanézve az mégis másnak tűnik nekem. Emellett sehogyan sem találom ezt az ennivalót. Kíváncsi volnék, hogy ezt ki miképpen ismeri és mi volna a rendes neve.

#tojás #liszt #Smirkasz #Schmirkas
2018. jan. 19. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi egérnek hívjuk.
2018. jan. 21. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Én azóta elneveztem Pufókának, hogy legyen egy saját hagyomány is. :D ^.^
2021. szept. 1. 10:55
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!