Mi a neve ennek a kisütnivaló harapnivalónak?
Figyelt kérdés
Általában más rántott ételek mellé vagy nassolni sütik ki az alábbi fennmaradó hozzávalók összekeveréséből: tojás, liszt, és kevés zsemlemorzsa. Az én családomnál fonetikusan kiejtve "smirkasz"-nak nevezték. Ezáltal német eredetűnek gondolnám és a schmirkas-ra tippelnék, de a neten utánanézve az mégis másnak tűnik nekem. Emellett sehogyan sem találom ezt az ennivalót. Kíváncsi volnék, hogy ezt ki miképpen ismeri és mi volna a rendes neve.2018. jan. 19. 16:50
12/12 A kérdező kommentje:
Én azóta elneveztem Pufókának, hogy legyen egy saját hagyomány is. :D ^.^
2021. szept. 1. 10:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!