Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma? Várom a jó kis...

Mit főzzek ma? Várom a jó kis tippeket

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 07:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

És megbízható személyzetet nem is olyan könnyű találni manapság!

Egyébként hol szerzed be a szarvasgombát és a maniókát? Engem is érdekelne.

2010. jún. 18. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

- Paradicsom leves csipetkével.

- Hamis fácánmell sárgarépával dúsított rizi-bizivel, savanyított szilvával.

- Desszert nem lesz, a nejem délután almás pitét fog sütni.

A hamis fácánmell Tamási Eszti receptje egy legalább 38 évvel ezelőtti főzőcske műsorból: A félbevágott, csont nélküli csirkemellet egy vagy két helyen be kell vágni, bele kell nyomni egy kevés Piros Aranyat, és összesen 1 gerezd fokhagymát, majd egy vékony szelet szalonnával beborítani. Sózni nem szükséges. Az egészet alufóliában, tepsiben kell megsütni. Az elkészült étel íze állítólag hasonlít a fácánéhoz.

2010. jún. 26. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Paprikás krumpli, tavalyi kovászos uborkával (Az ugyanis olcsóbb.) és az alábbi rafinériákkal:

- Csipetkével - ezt a változatot a feleségem Szegedről hozta

- Kolbásszal és virslivel. Természetesen műbelessel, és jó a leggyengébb minőség is. Kolbásznak is "akciós" kolbászt karikázunk bele. A virsli átveszi a füstölt kolbász ízét, és az egész egytálétel tartalmasabbnak tűnik.

2010. aug. 2. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!