Mit főzzek holnap? (lent folyt. )
Igen, a szokásos kérdés:) Szóval holnapra keresek valami viszonylag könnyű receptet,amiből viszonylag olcsón ki tudnék jönni (tehát bélszín pl. kilőve:). Pörkölt most volt, előtte kukoricás-pulykás spagettit csináltam, ezelőtt pedig töltött paprika volt a menü, tehát ezekhez egyáltalán nem hasonlító ízű, állagú ételre lennék kíváncsi:)
Gondoltam rántott csirkecombra, de a sima panírt már kicsit unom. Azt esetleg mivel turbózhatnám fel?
(A csípős ételeket nem szeretem)
Mindenkinek előre is köszönöm a választ!:)
20/L
Ha csirkecombra gondolsz, a dupla combokat megtölthetnéd, gombás -zsömlés töltelékkel, hozzá petrezselymeskrumpli vagy rizi-bizi.
ha panírt akarod turbózni, lehet a prézlibe reszeltsajtot, szemámmagot is tenni.
vasárnap pácolt tarját fogok sütni, holnap pácolom be.
a pác: kecsak-mustár-méz-préselt fokhagyma-bors, majoranna. ezzel megkenem a húsokat, és félkarikára vágott hagymával rétegezve egy zárható dobozba teszem.
másnap zsírozott tepsibe szedem, hagymával együtt, és fólia alatt kb 45 percig-1 óráig sütöm. ha puha, fólia nélkül
rápirítok egy kicsit.
nagyon finom omlós, pikáns a hús. a hagyma teljesen eltűnik, finom szafttá alakul. bármilyen körettel kitűnő.
sütőzacskóban sült fokhagymás-paprikás csirkecomb burgonyapürével, sütőtötkpürével vagy céklasaláta, savanyúkáposztával
töltött csirke (sajttal/ almával/gombával/brokkolis-sajtos-sonkás pürével, őszibarackkal, zöldséges rizs, csalamádé
tepsis csirkecomb minden jóval(krumpli, gomba, paradicsom, ahgymakarika, reszel sajt)
nézz itt körül jók vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!