Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma? Várom a jó kis...

Mit főzzek ma? Várom a jó kis tippeket

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 07:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Tárkonyos őzragú leves, vadnyúl pörkölt krumplival, saját készítésű eperjégkrém

Üdv!

2010. jún. 5. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
zöldségkrémleves, paprikás lisztben ropogósra sütött keszeg,párolt zöldséggel. Meg tegnap sütött csokis muffin. Minden isteni volt, már túl vagyok rajta,csak a hal miatt szomjas vagyok, de nagyon.
2010. jún. 5. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

A 14:45-ös pályázónak valószínűleg izomláz van a lábában vagy legalább is nagyon elfáradt. Gondolok arra, hogy már gyerekkorában az asztal körül kergették, ha nem kétféle vadhúsból készült az ebéd. A vadhús nemcsak drágább, mint a hagyományos sertés, marha vagy baromfi, de a beszerzésük is nehéz. A Lehel piacon példálul ma nem volt sem őz, sem szarvas sem vadnyúl.

Gondolom, az ebéd azért elkészült. Szerintem mindnyájan kíváncsiak vagyunk rá.

2010. jún. 5. 17:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem viccelek. Az egyik hozzászóló adott tippet nekem is. Elkészítettem az a sajttal töltött, rántott paprikát. Rrizzsel, csalamádéval nagyon jó volt, és a Kápia paprikát könnyebb is volt beszerezni, mint az őzet vagy a vadnyulat.
2010. jún. 5. 17:13
 15/23 anonim ***** válasza:
32%

Sziasztok!

Én azért tudok vadhúsból főzni, mert a férjem vadász...De a tárkonyos ragúlevest meg lehet főzni más húsból is, pl. sertésből vagy borjúból. Nekem most ez volt a hűtőmben, és ötletnek attól még jó lehet.

Üdv!

2010. jún. 7. 09:03
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Ötletnek jó, bizony! Én hasznosítottam is!
2010. jún. 7. 15:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó főzelék tükörtojással.Igazi tavaszi kaja.
2010. jún. 7. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

A vadász kedves feleségének: Ötletnek valóban nem volt rossz, de nagy általánosságban kivitelezhetetlen. (A kedves kérdező egészen biztos olyan javaslatokra gondolt, ami egy átlagos háztartásban tartalékolt alapanyagokból megfőzhető, illetve egyszerűen - szükség esetén azonnal - beszerezhető.) Változatlanul fenntartom a véleménymet, hogy az ötlet picit nagyképű is volt.

Nálunk például azon a hétvégén

- előételnek: - fehér kaviár volt pulykatojás ágyon, zabos (fele arányban zablisztből készült) kiflikarikákkal szervírozva,

- levesnek - frissen szedett Vargányával dúsított galamblevest ettünk

- a második fogás roston sült, fűszeres struccmell volt, szarvasgomba pástétommal, egzotikus zöldségkörettel és mogyoróvajban párolt maniókával (Távol-Keleti édesburgonya)

- desszertnek gesztenyepürével töltött palacsintát készítettünk, ami frissen hámozott ananászkockákal volt megszórva és pár csepp, nádcukorral és fehér rummal ízesített friss kókusztejjel lett megvadítva,

de nem ezt javasoltam,

mert

egyáltalán nem illettek volna a képbe.

2010. jún. 15. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak. Üdv a komornyiknak.
2010. jún. 16. 04:29
 20/23 anonim ***** válasza:
85%
Nincs komornyikunk. Azért annyira nem megy jól!
2010. jún. 17. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!