Kislányom 2 éves szülinapi ünnepségére szeretnék tippeket, mit főzzek, milyen olcsó dekorációt vegyek, vagy csináljak, és még minden ami szükséges egy ilyen programra?
Babazsúr lesz? Akkor egy csomag színes lufi felfújva, néhány csokorban a lámpákra, függönykarnisra kötve nagyon csini és izgalmas dekoráció. Néhány lufit kicsit kisebbre fújj fel és akkor a babák is tudnak vele labdázni, nem pukkad ki olyan könnyen. Az asztalra vegyél papírterítőt, színes papírtányért, műanyagpoharat, így semmi sem megy tönkre és a takarítás is könnyebb -> az egész, egyben repülhet a kukába.
Készíthetsz miniszendvicset (pl. baguettból, de a héja miatt praktikusabb szeletelt szendvicskenyérből pogácsaszaggatóval kiszúrni), de ne túl sokat, mert nem lesz idejük enni :=) Kis fantáziával - meg az internet segítségével - jópofa arcokat, állatokat tudsz varázsolni a szendvicsekre, ezek a babákat kísérő felnőtteknek is kitűnőek. Legyen még szezámos perec (mint a ropi), sós minipogi és a torta. Inni ásványvíz (sz.savas a felnőtteknek, mentes a babáknak is, málnaszörp, limonádé, felnőtteknek kávé, apukáknak esetleg 1-1 söröcske (alkoholmentesre is gondolj!) Jó mulatást!
Köszi a tippeket! :)
Lehet nem jól fogalmaztam, a család lesz itt, és az udvaron tartjuk helyhiány miatt! De kedvet kaptam a babazsúrhoz is, majd azt is rendezek hamarosan.
Most party cuccokra gondoltam , az felnőtteknek nem jó igaz? Csak gyerekeknek? És sokat eszik mindenki, és valami tartalmasat kellene rittyentenem, ezt érzem, mert tavaly hidegtál volt, de senki nem evett..
Én krepppapírból hajtogattam neki felakasztható kukacokat, olyat mint amiket régen a sátras lagzikba tettek.
Egy tekercs krepp papír kb 90-150ft, abból veszel két színt, és így összesen kb 5-7 db kukac kijön.
Műanyag tányérok vagy papír tányérok pl Cora-ban láttam múltkor ami nem disney figurás hanem sima fehér az 50db-os kb 130 Ft.
Papírpoharat nem ajánlom, mert folyton felborul, de ahoz meg nem olcsó hoyg minden ivás után ki legyen dobva.
A műanyag pohár is könnyen felborul, és ráadásul a kicsik összeroppantják a kezükkel, és minden úszik.
Ennyi jut most eszembe tapasztalatként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!