Mit főzzek ma? Várom a jó kis tippeket
nálunk fasírozott lesz krumplipürével és ubisalival. azért nézz szét itt, jó tippek vannak, ezt a mustárosat kipróbáltam, isteni! bal oldalon alul vannak a kaja receptek
Ehhez mit szólsz?
Bacon-os szalonnás hús
Bacon a tepsi aljára, darabokra vágott csirke v. pulykamellet beleforgatom reszelt sajtos lisztbe, majd tojásba.
- egy sor bacon
- egy sor hús ......,
tetejére tejföl (fólia alatt kb. 30 perc) majd reszelt sajtot szórok a tetejére és készre sütöm.
Finom frissen, de én szeretem melegítve és hidegen is.
Még egy tepsis húsos recept.
Bármilyen húst előző este befűszerezem, ( só, bors, fokhagymakrém, mustár) és a hűtőbe teszem.
Olajozott tepsibe - az előző este befűszerezett, paprikás lisztbe beleforgatott húst lerakom egymás mellé.
Tejföl a tetejére, majd reszelt sajt.
JÓ ÉTVÁGYAT !
Sajttal töltött, panírozott paprikát. Piros színű paprikából (Kápia) és Edami sajtból.
A kicsumázott paprikát zsiradékon egy kicsit meg kell fonnyasztani, hogy könnyel lejöjjön a hártyája. A 2-3 mm vastag sajtot olyan formára kell fágni, hogy a lelapított paprikát éppen kitöltse. Vegetával vagy hasonló ételízesítővel lehet fűszerezni, majd panírozni és tetszés szerinti zsiradékban kirántani.
Jó étvégyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!