Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma? Várom a jó kis...

Mit főzzek ma? Várom a jó kis tippeket

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 07:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

nálunk fasírozott lesz krumplipürével és ubisalival. azért nézz szét itt, jó tippek vannak, ezt a mustárosat kipróbáltam, isteni! bal oldalon alul vannak a kaja receptek

[link]

2010. jún. 5. 08:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
gombocos káposztát fözök
2010. jún. 5. 08:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ma zöldborsó leves lesz. Pirított máj törtkrumplival csalamádéval.
2010. jún. 5. 08:42
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet,hogy régimódi,de nálunk gombaleves lesz és rántott hús krumplipürével,meg savanyúsággal.
2010. jún. 5. 09:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez mit szólsz?

Bacon-os szalonnás hús

Bacon a tepsi aljára, darabokra vágott csirke v. pulykamellet beleforgatom reszelt sajtos lisztbe, majd tojásba.

- egy sor bacon

- egy sor hús ......,

tetejére tejföl (fólia alatt kb. 30 perc) majd reszelt sajtot szórok a tetejére és készre sütöm.

Finom frissen, de én szeretem melegítve és hidegen is.

Még egy tepsis húsos recept.

Bármilyen húst előző este befűszerezem, ( só, bors, fokhagymakrém, mustár) és a hűtőbe teszem.

Olajozott tepsibe - az előző este befűszerezett, paprikás lisztbe beleforgatott húst lerakom egymás mellé.

Tejföl a tetejére, majd reszelt sajt.

JÓ ÉTVÁGYAT !

2010. jún. 5. 09:44
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
nálunk gombás csirkemell lesz tésztával, ubisalival, káposztasalival:-P
2010. jún. 5. 10:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
mi bolognai spagettit eszünk
2010. jún. 5. 10:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk töltött káposzta.
2010. jún. 5. 10:29
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajttal töltött, panírozott paprikát. Piros színű paprikából (Kápia) és Edami sajtból.

A kicsumázott paprikát zsiradékon egy kicsit meg kell fonnyasztani, hogy könnyel lejöjjön a hártyája. A 2-3 mm vastag sajtot olyan formára kell fágni, hogy a lelapított paprikát éppen kitöltse. Vegetával vagy hasonló ételízesítővel lehet fűszerezni, majd panírozni és tetszés szerinti zsiradékban kirántani.

Jó étvégyat!

2010. jún. 5. 10:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ma rakott karfiolt akartam csinálni, de a CBA-ban 333 Ft egy kg karfiol úgyhogy letettem róla. Vettem zöldséges penne tésztát (most le volt árazva 149-re) tegnapról maradt sült kacsa, leszedem róla a húst, vágok alá egy kis hagymát és összefőzöm tejföllel azt teszem a tésztára, szerintem a fiúknak tetszeni fog:)
2010. jún. 5. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!