Mit főzzek az anyukámnak szülinapjára?
nemtudom mért ebbe írta ki...-.-:DDD
másodiknak meg köszönöm:))
Amiben a legügyesebb ,vagy konyhába. Ha még se sikerül hidd el anyud már a szándékot is nagyra fogja értékelni.
Max évek mulva jót kacarásztok rajta..
Velem már történt ilyen. Apu majd 10 év mulva mondta meg ,hogy ő életében ilyen rosszat nem evett,pedig csak 1 puding volt amit 10évesen csináltam neki. A főzős pudingot 3 féle össze nem illő izt kikevertem hideg vízzel.
Hálás vagyok neki mert nem vette el a kedvemet a főzéstől..
jó lenne tudni, hogy mik vannak otthon alapanyagok, vagy még ezután mész vásárolni.
pl egy rakottkrumplihoz lehet, hogy van minden, de egy tejszínes -gombás csirkemellhez nem biztos.
írj egy kicsit többet, akkor talán könnyeben tudunk receptet ajánlani.
Ha nem akarsz főzöcskézni, akkor készíts hidegtálat.
Ha van a hűtőben felvágott, sajt, tejföl, tojás, akkor tedd szépen tnyérra a húst, vágjál sajtot mellé, díszítsd főtt tojással.
Ha van kedved, akkor majonézt keverj ki tormával, azzal töltsd meg a húst, és mint egypalacsintát tekerd fel.
Teríts meg szépen, tedd az asztalra a hidegtálad, kenyeret, és egy üveg (ajándék) bort.
Desszert lehet gyümölcssaláta.
Vágj össze gyümölcsöket, tegyél rá kis citromlevet, mézet, szegfűszeget, és be a hűtőbe. Tálaláskor mehet rá tejszínhab vagy édes joghurt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!