Anyukámnak szeretnék a szülinapjára tortát sütni. Milyen könnyen elkészithető, de finom torta recepteket tudtok? Vagy mit szóltok a pezsgőkrémes tortához?
Szia.
Szerintem nagyon jó ötlet a pezsgőkrémes torta, feltéve, hogy van otthon pezsgő, vagy ha nincs már elmúltál 18, hogy vehess. Nem kell túlgondolni az ilyen sütiket. Én is szoktam anyumnak sütni és a legkisebb tortának ugyanúgy örülnek, mint egy 5csillagosnak. Szerintem valamilyen piskótát kellene csinálnod, és csak egyszerűen beletölteni valamit. Pl.: csoki, vagy vaníliakrémet. gyümölcsöket beletenni, vagy akár pudingot.:D Csak mondtam valamit, nem muszáj megfogadni a tanácsomat.
szia! jó ötlet a pezsgőtorta, de írok pár fincsi sütit:
-Joghurt torta
-Sajttorta
Sziia:D Az előttem lévők is nagyon jók, de én még ajánlok párat.
Én mindig Sacher-tortát sütök, azt imádja a nép:)) Nem is nehéz szerintem, csak figyelmesnek kell lenni. Íme egy recept képekkel: [link]
Ezzel az a baj, hogy elég borsos ára van.
Szerintem ez sem bonyolult, és szintén jól néz ki:
Na, ennél egyszerűbb meg nincs is, még sütni sem kell, és szintén nagyon finom:
Meg tudod csinálni tortaformában is, és akkor torta:D
Ez is ez a kategória, nagynéném csinált ilyent, szintén isteni volt:
Ez szintén egy nagyon banális, de annál finomabb süti:
Szia!
Én a tesómnak ezt fogom sütni:
csak én nem babapiskótával díszítem körbe,hanem tejszínhabbal és a tetején csokireszelékkel!
21:59-es vagyok
Ja és könnyű,finom és szemet gyönyörködtető,főleg mikor felvágod és 3 szép színe van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!