Húspogácsát lehet párolni?
Sütőben, sütőpapíron süsd meg.
Én bele szoktam reszelni egy cukkinit. Lazább, szaftosabb lesz tőle, és a kalória is kevesebb.
A párolóedényt felejtsd el húsból készült fasírt esetében. Egyszerűen nem arra való.
Ahogy mások is írták, sütőpapíros tepsiben, sütőben.
nagyon sokféle zöldséggel párosíthatod, de arra figyelj, hogy jó állagú masszává álljon össze, ne legyen se túl lágy, se kemény.lapítva tedd a sütőpapírra.
Bármennyire fogyózol, egy nagyon kevéske olajjal, ecsettel áthúzhatod a papírt is, és a fasírtok tetejét is.
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom akkor tepsiben minimális olajjal.
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy van szerintetek olyan hamburger zsemle ami elfogadható diétában néha? Valami teljeskörűség vagy hasonló. Néztem sima hamburgerzsemlét, abban kb 50 g szénhidrát van, amiből 8 g csak a cukor. Az még beleférhet? Ha van jobb megoldás, melyik üzletben kapható? Köszi a segítséget. :)
Én, ha nagyon szendvicset akarok (pl. túrán), akkor sütök hozzá zsemlét. Ezzel a recepttel:
Nem gondoltam volna, de működik, teljesen jó, puha zsemle lesz belőle. Próbáld ki szerintem, egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!