Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha combból es fehérpecsenyé...

Marha combból es fehérpecsenyéből lehet steaket készíteni vagy párolni kell őket sűtés után?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
nem
2016. júl. 21. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
???
2016. júl. 21. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ma már a második marha kérdés...
2016. júl. 21. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik sem steak hus. A comb inkabb leveshez, porkolthoz valo, a feherpecsenyet illik parolni (es pacolni) ha azt akarod hogy finom puha legyen.


A legelterjedtebb steak husok a belszin (tenderloin), a szuzpecsenye (top sirloin), a rostelyos (ribeye) es a hatszinbol (t-bone).

2016. júl. 21. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló a "Nem" mihez szólt? Nem lehet combból és fehérpecsenyéből, vagy nem kell párolni? mindegy is, mert a szakszerű válaszod mellé ajánlom az alábbi linket:


[link]

2016. júl. 21. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 szaszaa11 ***** válasza:
Nem, viszont lábszárból egész jó steaket lehet készíteni, ha az olcsóság a lényeg. Nyilván a marhalábszárra gondolok.
2016. júl. 22. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!