Marha combból es fehérpecsenyéből lehet steaket készíteni vagy párolni kell őket sűtés után?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 13:19
3/6 anonim válasza:
Ma már a második marha kérdés...
4/6 anonim válasza:
Egyik sem steak hus. A comb inkabb leveshez, porkolthoz valo, a feherpecsenyet illik parolni (es pacolni) ha azt akarod hogy finom puha legyen.
A legelterjedtebb steak husok a belszin (tenderloin), a szuzpecsenye (top sirloin), a rostelyos (ribeye) es a hatszinbol (t-bone).
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló a "Nem" mihez szólt? Nem lehet combból és fehérpecsenyéből, vagy nem kell párolni? mindegy is, mert a szakszerű válaszod mellé ajánlom az alábbi linket:
6/6 szaszaa11 válasza:
Nem, viszont lábszárból egész jó steaket lehet készíteni, ha az olcsóság a lényeg. Nyilván a marhalábszárra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!