Rendelt kaja szalmonellás, éttermi kaja szalmonellás, mi legyen?
Közétkeztetés nem jöhet szóba barátnőm szerint, 5*-os étterembe is elvihetném a fizetésemből, de tart a nem megfelelő higéniai körülményektől. Anyám üvegesre pirítja a hagymát, ami gyomorgyilkos, tehát az ő étele nem megfelelő, hiába hoztam, küldöm vissza. Hoztam alapanyagot főzéshez, tehát akár tudnánk EGYÜTT főzni (ami azt jelenti, hogy tényleg segítenék), de ez a procedúra sokáig tart, egy leves másodikkal számítása szerint legalább 5 óra, így ehhez nincs kedve.
A kérdés, hogy milyen szöveggel küldenétek el melegebb éghajlatra az ilyen barátnőt?
10es igen. Szerintem kicsit arra akart játszani a kamuzó, hogy kicsit uszítson ilyenkor is a nők ellen.
Minden benne van a receptben...
Lenne még pár ilyen sztorim, de minek mondjam el, úgyse érdekel senkit és a problémát nem oldja meg.
Azért köszönöm, aki értelmes választ adott.
Fogtam magam, beültem egy jó étterembe és kikértem a kedvenc kajám. Soha ilyen jóízűt nem ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!