Rendelt kaja szalmonellás, éttermi kaja szalmonellás, mi legyen?
Közétkeztetés nem jöhet szóba barátnőm szerint, 5*-os étterembe is elvihetném a fizetésemből, de tart a nem megfelelő higéniai körülményektől. Anyám üvegesre pirítja a hagymát, ami gyomorgyilkos, tehát az ő étele nem megfelelő, hiába hoztam, küldöm vissza. Hoztam alapanyagot főzéshez, tehát akár tudnánk EGYÜTT főzni (ami azt jelenti, hogy tényleg segítenék), de ez a procedúra sokáig tart, egy leves másodikkal számítása szerint legalább 5 óra, így ehhez nincs kedve.
A kérdés, hogy milyen szöveggel küldenétek el melegebb éghajlatra az ilyen barátnőt?
Nem vinném vissza anyám kajáját, hanem leülnék és jóízűen megenném, a tyúk meg egyen amit akar.
Aztán amikor jóllaktam és anyámat is felhívtam, hogy megköszönjem és megdicsérjem a főztjét, szakítanék az idióta pi..csával, még ha aranyból is van a lyuka, mert kínlódjon az ilyennel egy életen keresztül akinek az anyja qrva.
"egy leves másodikkal számítása szerint legalább 5 óra"
Gondolom a konyhában még soha életében nem járt.
és hogy nem halt még éhen?
amúgy meg ne étterembe, hanem pszichológushoz vigyed
Milyen szöveggel?
Hát ha már elküldöd, nem mindegy?
De segítek. Mondjuk sosem voltam a nagy szavak embere, így kb annyi csinálnék, hogy kinyitnám az ajtót, és annyit mondanék:
Hess!
...el se akarom hinni amúgy, hogy ilyen van. Ilyen van?! Hogy azt mondja szalmonellás az éttermi kaja?
Jobban belegondolva szerintem itt orvosolandó mentális problémák vannak.
Eddig mit evett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!