Ha a téliszalámi nyers, hogyhogy nem szalmonellás?
Dolgoztam húsiparban. Ott mindent füstölnek. Még azt is amire nincs rá írva. Ezt vagy tagadják vagy nem!
Amire rá van írva, hogy füst ízű abban van füst aroma.
Ezeket az anyagokat, mint ez is , vagy az E betűs anyagokat
bizonyos cégek csinálják speciális módon.
A füst aroma az egy folyadék. Hasonló színe van mint a Betadinnak. Ezt a cutterba rakják bele a gyártás folyamán.
Hogy miért nem szalmonellás az egyrészt már le van írva.
Más részt a szalámik alapanyagai - 20C hűtőben van tárolva, a többi 0, és -4C között tárolva van.
Ezért vág disznót a paraszt télen hajnal 4 -kor felkelve, hogy ne romoljon meg a hús még a " gyártás " folyamán sem. " Ami szalmonellás az romlott, és nem kell megenni, még akkor sem ha a legkisebb jelét érzékeljük. A nap, a meleg hamar kihozza a szalmonellát, a fagyasztóban is meg romolhat, ha úgy rakjuk be a dolgokat, ha nem hűlt ki teljesen, valamint ha lejárt a tárolási ideje. A hűtő csak meghosszabbítja a felhasználási időt. Ha egy gyártónak a termékének lejár a szavatosság ideje, az nem azt jelenti, hogy rossz, hanem azt, hogy addig vállal Ő felelősséget. Ami rossz az büdös, dohos, keserű, nyúlós, ragadós stb., az állagától eltérően. Mindig hagyatkozzunk a legjobb érzékszervünkre a nyelvünkre".
- Ha jogot sértettem kérem töröljék a bejegyzés egy részét, vagy teljesen !
és a párizsi?....
úgy hogy nem nyers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!