Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mézeskalácsot melegen, vagy...

A mézeskalácsot melegen, vagy már kihűlten kell fémdobozba tenni, hogy puha legyen?

Figyelt kérdés
Emellett valami jó recept, ami biztosan puha lesz? A nosaltysat próbáltam, de nekem kemény lett... Olvastam már olyat is, hogy almaszeletet kell mellétenni, úgy tényleg megpuhult, de almaízű lett az összes. Bár leginkább olyat szeretnék, ami azonnal puha, és az is marad.

2017. dec. 22. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Rama receptkönyvebn van:

50 dkg liszt, 2 dkg sütőpor, 25 dkg méz, 15 dkg cukor, 10 dkg puha margarin citrom reszelt héja és fél citrom leve, mézesfűszer keverék. Kis időre hűtőben pihenteted (1-2 óra, de ha éjszakára bent marad, az sem baj), és kb 6 perc alatt sül meg. Ma is ezt a receptet csináltam, nekünk bevált, puha is és finom :)

2017. dec. 22. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
100%
csak ami után kihült
2017. dec. 23. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!