Mikor kell megsütni a mézeskalácsot, hogy puha legyen, amikorra fogyasztanánk?
Figyelt kérdés
14-ére és 15-ére szeretnék vinni két eseményre. Úgy gondoltam, hogy 12-én sütöm meg. Gondolom, receptfüggő is...
Múltkor csináltam linzeres sütit, akkor frissen isteni volt, utána kőkemény lett, és kb. 1 hét múlva megint puha lett... a mézeskalácsnál is így van?:O
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2014. dec. 6. 14:45
1/1 anonim válasza:
Keress a neten az azonnaé puha mézeskalács receptek közül, itt van pl egy?
Ne nyújtsd ki túl vékonyra és ne süsd túl, mert akkor megkeményedik, világosbarna legyen amikor kiszeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!