Miért nem puhult meg a husim? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve,mert csináltam Tejszínes foghagymás csirkét,de sajnos nem kaptam csirkemellet így lapockából csináltam.Betartottam a sűtésiídőt még is rágos a hús.Mit tehetnék,hogy puhább legyen?2010. jún. 2. 18:44
11/13 anonim válasza:
Csirkemell helyett lapocka? Erős váltás. Legalább valami másik szárnyast kereshettél volna.
12/13 anonim válasza:
Kaptál egy csomó javaslatot, segítőkész tanácsot.
Miért nem írod meg, hogy végülis mi lett a sorsa a húsodnak?
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett és nem lett rágós.Köszönöm a segítségeteket!
2010. jún. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!