Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem puhult meg a husim?...

Miért nem puhult meg a husim? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve,mert csináltam Tejszínes foghagymás csirkét,de sajnos nem kaptam csirkemellet így lapockából csináltam.Betartottam a sűtésiídőt még is rágos a hús.Mit tehetnék,hogy puhább legyen?
2010. jún. 2. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csirkemell helyett lapocka? Erős váltás. Legalább valami másik szárnyast kereshettél volna.
2010. jún. 3. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Kaptál egy csomó javaslatot, segítőkész tanácsot.

Miért nem írod meg, hogy végülis mi lett a sorsa a húsodnak?

2010. jún. 4. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett és nem lett rágós.Köszönöm a segítségeteket!
2010. jún. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!