Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem puhult meg a keksz?

Bettty kérdése:

Miért nem puhult meg a keksz?

Figyelt kérdés
Csináltam egy kekszes sütit amin vaniliás krém és banán van. A tetején csoki. Ezt háztartási kekszből kell csinálni. Egy napig hűtőbe kell tenni hogy megpuhuljon a keksz. De nem puhult meg! Miért?
2010. febr. 11. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mert meg kellett volna. De vedd ki akkor és rakd ki az erkélyre vagy csak simá hagyd a lakásba...hátha túl hideg volt neki a hűtőbe. Én az erkélyen szoktam hagyni a puhulásra váró bármilyen sütiket.
2010. febr. 11. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
azért, mert az sajt
2010. febr. 11. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A mostani háztartási kekszek selejtek, nem olyan mint régen.Az adalékanyagok miatt, hogy sokáig ropogós maradjon. Mi is megcsináltuk a keksz szalámit, ami dédanyánk receptje és régen tök jó volt. Most ott áll a hűtőben 3 hete és semmit nem puhult.
2010. febr. 11. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó akkor majd megesszük kis kanállal mert vágni nem lehet.Köszönöm a válaszokat. Ilyet se kell többet csinálni! :-)
2010. febr. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!