Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem puhult meg a mézeska...

Miért nem puhult meg a mézeskalács, pedig már egy hete megsütöttem és fém edényben volt lezárva?

Figyelt kérdés
Már sütöttem ebből a receptből máskor is és akkor pár nap alatt megpuhult.
2010. dec. 23. 15:26
 1/6 anonim válasza:
Szódabikarbóna?
2010. dec. 23. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
van benne szódabikarbóna?
2010. dec. 23. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Van benne szódabikarbóna. De az mit befolyásol?Máskor is raktunk bele és finom puha lett pár nap múlva.
2010. dec. 23. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
várok még ötleteket
2010. dec. 23. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
dobozba tegyél mellé egy cikk almát.
2010. dec. 23. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Ha már elkészült a mézes, az almaszelet valóban segíthet. A továbbiakra: nekem az a tapasztalatom, hogy a sütésen nagyon sok múlik. Hajlamosak vagyunk akkor késznek tekinteni a mézest a sütőben, ha már szilárd. Pedig ha ekkor szilárd, akkor utána is az marad leginkább. Én csak 5-6percig sütöm 170 fokon. Ha ekkor egy fakanállal el tudom mozdítani, akkor már jó, annak ellenére, hogy nem tűnik teljesen szilárdnak, puha a teteje, ha megnyomom. Pedig ekkor már kész a süti!!! Az én mézesem azonnal fogyasztható és utána is hetekig jó.
2011. jan. 2. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!