Miért nem puhult meg a husim? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve,mert csináltam Tejszínes foghagymás csirkét,de sajnos nem kaptam csirkemellet így lapockából csináltam.Betartottam a sűtésiídőt még is rágos a hús.Mit tehetnék,hogy puhább legyen?2010. jún. 2. 18:44
1/13 anonim válasza:
Foghagyma helyett fokhagymával próbáld.A foghagymában ugyanis sok a kálcium.
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy betartottad a sütésidőt, de az valószínűleg a csirkemellre vonatkozott. A disznóhúsnak jóval több idő kell! Én egyébként alufólia alatt szoktam puhítani a húst, de ha már meg van pirulva, akkor sajnos így már nem lesz puhább, csak kiszárad.
3/13 anonim válasza:
HA jól értem a kérdésedet, akkor CSIRKEmell helyett SERTÉSlapockát vettél? Mert a disznóhúsnak (kivéve a szüzpecsenye és a karaj) sokkal több idö kell, tedd vissza és süsd tovább, legalább még egyszer annyi ideig.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen CSIRKEmell helyett SERTÉSlapockát vettem,de eléggé rágós!
2010. jún. 2. 18:55
6/13 anonim válasza:
Önts rá egy kis vizet, és amikor forrásba jön, szórj bele egy késhegynyi szódabikarbónát, aztán süsd zsírjára. Ha mástól nem, ettől megpuhul. Hagyhatsz is rajta egy csöpp lét, hogy ne száradjon nagyon ki!
7/13 anonim válasza:
Na már biztos megsült,úgyhogy kiveheted a sütőből és megkóstolhatod nem rágós-e:)
8/13 anonim válasza:
A disznóhúsnak jóval több idő kell, akár kétszer annyi mint a csirkemellnek.
9/13 anonim válasza:
Vagy öntsd fel vízzel és párold meg!
10/13 Főzős Laci válasza:
A sütés első 20 percében párolni kell egy bögre vízzel:fedő,vagy alufólia alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!