Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem puhult meg a husim?...

Miért nem puhult meg a husim? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve,mert csináltam Tejszínes foghagymás csirkét,de sajnos nem kaptam csirkemellet így lapockából csináltam.Betartottam a sűtésiídőt még is rágos a hús.Mit tehetnék,hogy puhább legyen?
2010. jún. 2. 18:44
1 2
 1/13 anonim válasza:
27%
Foghagyma helyett fokhagymával próbáld.A foghagymában ugyanis sok a kálcium.
2010. jún. 2. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy betartottad a sütésidőt, de az valószínűleg a csirkemellre vonatkozott. A disznóhúsnak jóval több idő kell! Én egyébként alufólia alatt szoktam puhítani a húst, de ha már meg van pirulva, akkor sajnos így már nem lesz puhább, csak kiszárad.
2010. jún. 2. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
HA jól értem a kérdésedet, akkor CSIRKEmell helyett SERTÉSlapockát vettél? Mert a disznóhúsnak (kivéve a szüzpecsenye és a karaj) sokkal több idö kell, tedd vissza és süsd tovább, legalább még egyszer annyi ideig.
2010. jún. 2. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen CSIRKEmell helyett SERTÉSlapockát vettem,de eléggé rágós!
2010. jún. 2. 18:55
 5/13 anonim válasza:
100%
süsd tovább
2010. jún. 2. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
Önts rá egy kis vizet, és amikor forrásba jön, szórj bele egy késhegynyi szódabikarbónát, aztán süsd zsírjára. Ha mástól nem, ettől megpuhul. Hagyhatsz is rajta egy csöpp lét, hogy ne száradjon nagyon ki!
2010. jún. 2. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Na már biztos megsült,úgyhogy kiveheted a sütőből és megkóstolhatod nem rágós-e:)
2010. jún. 2. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A disznóhúsnak jóval több idő kell, akár kétszer annyi mint a csirkemellnek.
2010. jún. 2. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy öntsd fel vízzel és párold meg!
2010. jún. 2. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 Főzős Laci ***** válasza:
A sütés első 20 percében párolni kell egy bögre vízzel:fedő,vagy alufólia alatt.
2010. jún. 2. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!