Mitől puhult meg a vödrös savanyúság?
Figyelt kérdés
Uborka, paradicsom és paprika van benne, savanyúság tartósítóval készítettem. (valami sárga dobozos Magyar termék, csak savanyúságokhoz való) Most kóstoltam, és puha lett, nem maradt ropogós :( Miért puhult meg?2011. szept. 18. 23:10
1/4 anonim válasza:
mert nem zártad le légmentesen és nem tetted hűtőbe
2/4 anonim válasza:
Akkor elmesélem, hogy én hordós dobálós savanyút tettem el. Az elő adag uborka teljesen puha lett. A másodikat ugyanabba a lébe dobtam bele. A hordó ugyanott volt, tehát azt se tettem hűvösebb helyre. Ugyanúgy zártam le és az meg ropogós maradt. Az ubi is friss volt. Saját termés mindkét adag. Most esszük vegyesen. Ízre a puha is jó azért.
3/4 doboszoli válasza:
Ez örök rejtély marad számomra is, de szerintem az alapanyag körül van a kutya elásva. Szedési idő, öntözés, eső, vagy a kismaci f.sza.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ma néztem, megbuggyant az egész, dobhatom ki! tehát inkább a kismaci f.sza
2011. szept. 19. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!