Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől puhult meg a vödrös...

Mitől puhult meg a vödrös savanyúság?

Figyelt kérdés
Uborka, paradicsom és paprika van benne, savanyúság tartósítóval készítettem. (valami sárga dobozos Magyar termék, csak savanyúságokhoz való) Most kóstoltam, és puha lett, nem maradt ropogós :( Miért puhult meg?
2011. szept. 18. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
mert nem zártad le légmentesen és nem tetted hűtőbe
2011. szept. 18. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor elmesélem, hogy én hordós dobálós savanyút tettem el. Az elő adag uborka teljesen puha lett. A másodikat ugyanabba a lébe dobtam bele. A hordó ugyanott volt, tehát azt se tettem hűvösebb helyre. Ugyanúgy zártam le és az meg ropogós maradt. Az ubi is friss volt. Saját termés mindkét adag. Most esszük vegyesen. Ízre a puha is jó azért.
2011. szept. 19. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Ez örök rejtély marad számomra is, de szerintem az alapanyag körül van a kutya elásva. Szedési idő, öntözés, eső, vagy a kismaci f.sza.
2011. szept. 19. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ma néztem, megbuggyant az egész, dobhatom ki! tehát inkább a kismaci f.sza
2011. szept. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!