Mitől marad jó ropogós a télire eltett savanyúság?
Figyelt kérdés
Arra lennék kivácsi mi a titok, ne legyen plöttyedt!2010. szept. 13. 21:18
2/6 A kérdező kommentje:
Tuti?
Más javaslat?
:-((( használok borként.
2010. szept. 13. 22:04
3/6 anonim válasza:
Egy kolléganőmnek van egy kitűnő receptje erre, lezárható műanyag vödörben szokta készíteni a savanyúságot, ami sokáig eláll és finom ropogós marad. De sajnos csak holnap tudom megkérdezni tőle a "titkot".
4/6 anonim válasza:
Na, majd én is írok neked egy receptet, de fejből nem tudom.
5/6 anonim válasza:
szia! a borkén valóban jó, de nagyon óvatosan kell vele bánni. a paprika , káposzta szép fehér marad tőle, az uborka is ropogós marad, de , ha egy kicsit is eltúlozza az ember, szinte köhögési rohamot lehet tőle kapni, annyira fojtós lesz.
én régen úgy szoktam, hogy a lével felöntött üvegekbe
/normál, 7,20-as/ a szívószál végére ragadt borként
mártottam bele. ennyi elég is egy üveghez.
üdv.
6/6 anonim válasza:
A borkén megőrzi a zöldségek eredeti színét, a TIMSÓ pedig a frissességét, keménységét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!