Reni^^ kérdése:
Hogyan érhetem el azt, hogy a keksz (amelyet én készítek) ropogós maradjon?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 18:39
1/5 A kérdező kommentje:
Mert szobahőmérsékleten is megpuhul.. :S
2010. dec. 26. 18:43
3/5 anonim válasza:
Rakd jól záródó dobozba, mert egyébként felveszi a szobából a párát,attól puhul meg.
4/5 anonim válasza:
dobozban nektek nem penészedik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!