Háztartási kekszet milyen darálóval daráljam le, hogy darált keksz legyen belőle?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 19:48
3/10 A kérdező kommentje:
Diódarálónál többször át kell darálni,hogy igazán szemcsész legyen,mint akár a bolti zacskós?
Mák daráló bírni fogja?Nem fog "bedögleni" tőle?
2011. júl. 24. 19:57
4/10 anonim válasza:
enyim bírta (: probáld meg, max ha nem túl jó abbahagyod.
5/10 anonim válasza:
én is diódaralóval szoktam és csak egyszer darálóm le.
6/10 anonim válasza:
Moulinex aprítógéppel pillanatok alatt összeaprítom a háztartási kekszet.
7/10 anonim válasza:
Én simán áttekerem a húsdarálóval!
8/10 doboszoli válasza:
Horgászathoz 10 kiló számra darálok keksz hulladékot, az alkalmas eszköz a húsdaráló, kis lyukú tárcsával.
10/10 anonim válasza:
Tényleg a húsdarláó a legjobb. Bár én kölcsönkérni szoktam, ha nincs, húsklopfolóval összetöröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!