Miért lyukas a háztartási keksz?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 10:56
1/9 anonim válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam:D
Jobban átsüljön? Mert ez most olyan h a pite tetejét miért szurkálják meg villával. nem?
2/9 A kérdező kommentje:
Végül is igen, erre gondolnék én is, de gondoltam hátha tud vki érdekesebb választ adni...
2010. szept. 7. 11:08
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak azért mert sima felülettel nem mutatós:)
4/9 anonim válasza:
a legtöbb ilyen cucc lyukas hogy jobban átsüljön. pogácsának a tetejét is azért szokták mindig az öreg tapasztaltabb háziasszonyok kiszúrni villával.
6/9 anonim válasza:
És a győri édes miért "recés" és szív, kör, stb . alakú? :-)
Amiért a háztartási keksz lyukacsos. Túl snassz lenne egy kerek "paca".
7/9 anonim válasza:
Ha meg van szurkálva a tészta akkor a sütés közben keletkező gázok a mélyebb részből jobban el tudnak menni nem reped a tészta.
8/9 anonim válasza:
a tésztát azért szokták megszurkálni, hogy a ne repesze meg a tészta tetejét a fejlődő gőz, és szép sima maradjon, meg ne fújódjon fel, az, aminek nem kell. utsónak igaza van.
És azért lyukacsos, mert így szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!