Mondanátok olyan sütiket, amibe kell háztartási keksz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 16:13
3/9 anonim válasza:
gesztenyegolyó,sport szelet,sprint szelet...
4/9 anonim válasza:
Joghurt torta, kókusz golyó, keksz tekercs, ALbert kekszes ragasztós süti, almás krémes, puding (keksszel), havas csúcs
6/9 anonim válasza:
Mandulás zöld golyó-nagyon finom
25dkg darált keksz
20dkg búzadara
10dkg vaj
10-12 e.k. forró tej
1 mandula aroma
50dkg porcukor
A grízre ráöntjük a forró tejet,beletesszük a vajat,jól elkeverjük,majd beleteszünk minden hozzávalót és gombócokat formálunk belőle.
Én csináltam úgy is amikor nem volt itthon mandulaaroma,hogy vérnarancs aromát tettem bele helyette,úgy is finom volt csak piros.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Egy tál aljába teszel egy réteg háztartási kekszet,erre teszel cukros tejfölt,majd erre pl.málnát,vagy amilyen gyümölcsöt szeretsz.Aztán megint egy réteg keksz,és így tovább.Ezuán a hűtőbe teszed néhány órára,hogy a keksz megszívja magát a cukros tejföllel.Szerintem nagyon egyszerű és nagyon finom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!